All for Joomla All for Webmasters

madisuli

Tudnivalók 2020-2021

Tankönyvrendeléssel kapcsolatos információk (2020-2021)

Tisztelt Szülők!

 

Gyermekük következő, 2020/2021-es tanévre vonatkozó tankönyvrendelése 2020. április 1-jén megkezdődött.

A megrendelni kívánt tankönyvekről a KELLO szülői felületén tudnak tájékozódni: szuloifelulet.kello.hu .

Kérjük Önöket, hogy e felületen, a regisztrációt követően hagyják jóvá gyermekük tankönyvrendelését április 17. és 22. között. Amennyiben ebben az időszakban nem élnek a lehetőséggel, vagyis nem hagyják jóvá a KELLO honlapján a tankönyvrendelést, iskolánk úgy veszi, hogy a megrendelt tankönyveket egyértelműen elfogadják, abba teljes körű beleegyezésüket adják.

Felhívjuk figyelmüket, hogy minden gyermek 1-8. évfolyamig térítésmentesen kapja a tankönyveit, amelyeket az iskola könyvtári állományba vesz (kivéve az 1-2. évfolyam tankönyveit, mivel ők saját példányként kapják, év végén nem kell visszaszolgáltatniuk).

A 3-8. évfolyam részére az év elején a tanuló rendelkezésére bocsájtott tankönyveket a tanév végén a diák köteles ép, sértetlen állapotban visszaszolgáltatni.

A szülő a könyvekért anyagi felelősséggel tartozik, tehát amennyiben rongált, sérült a könyv, köteles helyette új példányt vásárolni, és azt visszaszolgáltatni az iskolai könyvtárnak. A munkafüzetekre és az idegen nyelvi munkatankönyvekre ez nem vonatkozik, azt a diákoknak nem kell visszaadniuk.

Együttműködésüket köszönjük!

 

Hernádi Istvánné
tankönyvfelelős